Half Yearly Exam Schedule 2021

Half Yearly Examination Schedule for Classes 11th and 12th
Half yearly 2020_21 Online Examination Schedule
Date Class - 11 Class - 12 Tests Timings Duration
14-Sep-20 English Elective - 3 MCQ Test 8:00 AM - 8:40 AM 40 Mins
16-Sep-20 Elective - 1 English Subjective Test 8:40 AM - 10:40 AM 2 Hours
18-Sep-20 Additional Elective - 1
21-Sep-20 Elective - 2 Elective - 4
23-Sep-20 Elective - 3 Additional
25-Sep-20 Elective - 4 Elective - 2
Instructions:-
1. For the subjective test, students will write answers on a sheet and upload the photograph of it as per the instructions given by the subject teacher.
2. Time given above is including the uploading and submission.
3. For painting exam, Timings of MCQ Test 8:20 AM - 8:40 AM; Timings of Subjective paper 8:40 AM - 9:50 AM
4. Painting practicals will be conducted on Saturday, 29th Aug'20, 8:00 AM - 11:00 AM
Half yearly 2020_21 Viva Schedule , Classes 11th & 12th
Date Class 11A Class 11B Class 11C Class 11D Class 12A Class 12B Class 12C Class 12D
26-Sep-20 Elective-4 Elective-4 Elective-4 Elective-4 Elective-3 Elective-3 Elective-3 Elective-3
28-Sep-20 Elective-1 Elective-2 Elective-1 Elective-1 English English Additional Additional
29-Sep-20 Elective-2 Elective-1 Elective-2 Elective-2 Additional Additional English English
30-Sep-20 English English Elective-3 English Elective-2 Elective-1 Elective-1 Elective-2
1-Oct-20 Additional Additional English Elective-3 Elective-1 Elective-2 Elective-2 Elective-1
3-Oct-20 Elective-3 Elective-3 Additional Additional Elective-4 Elective-4 Elective-4 Elective-4
Instructions:-
1. Timings for Viva:- 02:30 PM - 06:00 PM
2. Time slots will be given by the Subject Teacher and students are required to be present on time

 

 

Half Yearly Examination Schedule for Classes 9th and 10th
Half yearly 2020_21 Online Examination Schedule
Date Class - 9 Class - 10 Tests Timings Duration
14-Sep-20 Science Social Science **MCQ Test 06:00 PM - 06:40 PM 40 Mins
16-Sep-20 Social Science IT Subjective Test 06:40 PM - 08:10 PM 1 Hour 30 Minutes
18-Sep-20 IT/AI 3rd Language
21-Sep-20 3rd Language English Instructions for IT/AI :-
1. MCQ Test; 30 Minutes- 06:00 PM - 06:30 PM
2. Subjective test; 1 Hour 30 Minutes - 06:40 PM - 08:10 PM
23-Sep-20 English Hindi
25-Sep-20 Hindi Math
26-Sep-20 Value Education Value Education
28-Sep-20 Math Science
29-Sep-20 Art Art
Instructions:-
1. For the subjective test, students will write answers on a sheet and upload the photograph of it as per the instructions given by the subject teacther.
2. Time given above is including the uploading and submission.
3. For ART exam, Timings is 06:00 PM - 07:30 PM
4. **Value Education exam will be for 40 Minutes from 06:00 PM - 06:40 PM
Half yearly 2020_21 Viva Schedule , Classes 9th & 10th
Date Class -9A Class -9B Class -9C Class - 10A Class - 10B Class - 10C
30-Sep-20 3rd Language English Hindi IT Science Social Science
1-Oct-20 IT/AI 3rd Language English Hindi Math Science
3-Oct-20 Social Science IT/AI 3rd Language English Hindi Math
5-Oct-20 Science Social Science IT/AI 3rd Language English Hindi
6-Oct-20 Math Science Social Science Math 3rd Language English
7-Oct-20 Hindi Math Science Social Science IT 3rd Language
8-Oct-20 English Hindi Math Science Social Science IT
Instructions:-
1. Timings for Viva:- 02:30 PM - 06:00 PM
2. Time slots will be given by the Subject Teacher and students are required to be present on time

 

 

Half Yearly Examination Schedule for Classes 6th to 8th
Half yearly 2020_21 Online Examination Schedule
Date Class - 6 Class - 7 Class - 8 Tests Timings Duration
14-Sep-20 English Hindi Math MCQ Test 06:00 PM - 07:00 PM 1 Hour
16-Sep-20 Hindi Math Science Subjective Test 07:00 PM - 08:30 PM 1 Hour 30 Minutes
18-Sep-20 Math Science Social Science
21-Sep-20 Science Social Science Computer/AI
23-Sep-20 Social Science Computer 3rd Language GK & ART Timings Duration
25-Sep-20 Computer 3rd Language English GK 06:00 PM - 06:40 PM 40 Minutes
26-Sep-20 Value Education Value Education Value Education Art exam 07:00 PM - 08:30 PM 1 Hour 30 Minutes
28-Sep-20 3rd Language English Hindi
29-Sep-20 GK & ART GK & ART GK & ART
Instructions:-
1. For the subjective test, students will write answers on a sheet and upload the photograph of it as per the instructions given by the subject teacher.
2. Time given above is including the uploading and submission.
3. GK & ART exam will be conducted on the same day as per the timings in table above (GK & ART)
4. **Value Education exam will be for 40 Minutes from 06:00 PM - 06:40 PM

 

 

Datesheet for Unit Test - 2/ Half Yearly Examination (2020-21)
Datesheet for Online test Tests Classes  Timings Duration
Date Class 1 Class 2 Class 3 Class 4 Class 5 MCQ Test  1 to 5 6:00 - 6:30 PM 30 minutes
14-Sep-20 English Hindi Math EVS 3rd Language
16-Sept-20 Hindi Math EVS 3rd Language Computer Subjective Test 1 and 2 6:40 - 7:10 PM 30 minutes
18-Sept-20 Math EVS 3rd language Computer English 3 and 4  6:30 - 7:15 PM 45 minutes
19-Sept-20 GK & ART GK & ART GK & ART GK & ART GK & ART 5 6:30 - 8:00 PM 1 hr 30 mins
21-Sept-20 EVS 3rd language Computer English HIndi
23-Sept-20 3rd Language Computer English Hindi Math GK  1 to 5 6:00 - 6:30 PM 30 Minutes
25-Sept-20 Computer English Hindi Math Science Art exam  1 to 5 7:00 - 8:00 PM 1 Hour
26-Sept-20 V.ED V. Ed V. Ed V. Ed V.Ed V. Ed 1 to 5 6:00 - 6:30 PM 30 Minutes
28-Sept-20 - - - - SST
Viva Timings 1 to 5 2:30 - 6:30 PM -
DateSheet for Activity Assessment
Date Class 1 Class 2 Class 3 Class 4 Class 5
1-3 Sept Indian Music Indian  Music Indian Music Indian  Music Indian Music
4-6Sept. Dance Dance Dance Dance Dance
7-8 Sept. P.T. P.T. P.T. P.T. P.T.
9-10 Sept. - - Inst. Music Inst. Music Inst. Music
11-12 Sept. - - Karate Karate Karate
Viva 
Date Class 1 Class 2 Class 3 Class 4 Class 5
28-Sept-20 English (1A, 1B, 1D) 3rd Language Computer EVS -
30-Sept-20 Hindi (1A, 1B, 1C) English (2A, 2B) 3rd language Computer English
1-Oct-20 Math (1B, 1C, 1D) Hindi English (3A, 3B) Japanese (4A, 4B, 4C), French (4A, 4C) HIndi
3-Oct-20 EVS Math HIndi English 3rd Language
5-Oct-20 Computer (1A,1B) EVS Math Hindi Science
6-Oct-20 Japanese (1A, 1B, 1C), French (1A, 1C, 1D) Computer EVS Math SST
7-Oct-20 Computer (1C, 1D) Computer Computer Computer Math
8-Oct-20 Math (1A), French (1B), English (1C), Hindi (1D) English (2C) English (3C) French (4B) Computer
9-Oct-20 - - - - Computer
Instructions:-
 1. Given time slot includes uploading and submission ( for MCQ and Subjective exam)
 2. GK and Art assessment will be conducted on the same day but different timings.
 3. V.Ed assessment will be of 30 minutes.
 4. One minute video of P.T./ Instrumental music/ Indian Music and Dance will be sent to the respective teacher in the given day slot.
 

 

 

UKG INTERACTION DATE SHEET

DATE

DAY

UKG A

UKG B

UKG C

UKG D

07.09.2020

MONDAY

ENGLISH

MATH

EVS

HINDI

08.09.2020

TUESDAY

ENGLISH

MATH

EVS

HINDI

09.09.2020

WEDNESDAY

MATH

EVS

HINDI

ENGLISH

10.09.2020

THURSDAY

MATH

EVS

HINDI

ENGLISH

11.09.2020

FRIDAY

EVS

HINDI

ENGLISH

MATH

12.09.2020

SATURDAY

EVS

HINDI

ENGLISH

MATH

14.09.2020

MONDAY

HINDI

ENGLISH

MATH

EVS

15.09.2020

TUESDAY

HINDI

ENGLISH

MATH

EVS

 

 

LKG INTERACTION DATE SHEET

DATE

DAY

LKG A

LKG B

LKG C

07.09.2020

MONDAY

ENGLISH

MATH

EVS

08.09.2020

TUESDAY

ENGLISH

MATH

EVS

09.09.2020

WEDNESDAY

MATH

EVS

ENGLISH

10.09.2020

THURSDAY

MATH

EVS

ENGLISH

11.09.2020

FRIDAY

EVS

ENGLISH

MATH

12.09.2020

SATURDAY

EVS

ENGLISH

MATH

Audio On
You Are Visitor Number 8385801
"It seems to me that the best relationships, the ones that last, are frequently the ones that are rooted in friendship.~ Dana Scully "